maanantaina, marraskuuta 19, 2007

206 nuolta - Beiter Dauchingen

70m :) - kuva Sami ErjansaloVihdoin sain toteutettua yhden unelmistani, pääsin käymään Beiterilla ja sain myös ampua siellä. Ammuin 70m ja en osunut. Suoritukset olivat melkein hyviä, silti en saanut kymppejä. Kaseja tuli liikaa ja myös muutama seiska. Päivän paras sarja 58 ja niitä ammuin viisi. Parhaimmassa sarjassa oli viisi kymppiä ja kasi. Ammuimme myös 18m Beiterin Hit-Miss tauluihin, se oli mukavaa ajanvietettä. Paikalla Beiterilla oli muutama hyvä tähtäinampuja: Frangilli ja Irlannin Hanlon. Ei ollut kiva ampua 70m, kun Frangilli osui paljon paremmin kuin minä. Myöhemmin voitimme Hanlonin 10m vaistokisassa Beiterin yläkerrassa, taulu 122cm (Keith ampui vasurijousella). Huomenna aamulla ajamme Zürichiin, josta lennämme Helsinkiin.

5 kommenttia:

Pappa kirjoitti...

Hieno T- paita sulla päällä, FAT

timppa kirjoitti...

Se viittaa mun vatsan kokoon.... :o

Pappa kirjoitti...

Just joo ... koko miäs o ko biafran lehemä, napa kii seläs, eikö äitee pirä poikaa ruuissa

Pappa kirjoitti...

Missäs matkakuvat on nähtävillä ... ihan vaan uteliaisuudesta, millaiset maisemat koit matkalla, muiden ikimuistoisten hetkien lomassa

timppa kirjoitti...

Maisemat olivat hienot, Sveitsissä ja Saksassa talvi paljon pidemmällä kuin meillä. Matkakuvia mahdollisesti nettiin, jossain vaiheessa.