torstaina, joulukuuta 20, 2007

seuran pudotuskisa

25m - Bingo 40cm tauluunMatka 25m, tavoitteena pariton tulos ja kolmesta parillisesta ulos. Tänä vuonna kokeilimme taljoille 40cm taulua, koska taljat ovat voittaneet kaikki aikaisemmat pudotuskisat. Kokeilu osoittui hyväksi ja tähtäinampuja voitti. Minun osaltani kisa lähti huonosti käyntiin, heti ekalla sarjalla parillinen ja kolmanteen toinen, onneksi se oli bingo. Sen jälkeen osuin tosi hyvin ysiin ja monta kierrosta selvisin yhdellä nuolella ja olin jo ampunut itseni viiden sakkiin. Kun putosin, niin tein sen jälleen hyvällä sarjalla. Kolme kymppiä ja sijoitus viides. Ammuin 2018 nuolella ja toiveissa oli RH, mutta kun ei niin ei. Ammunta oli hyvää ja suhteellisen rentoa. Päivän saldo 60 nuolta, seuraavan kerran ammun joulun jälkeen.