torstaina, maaliskuuta 12, 2009

ampumassa

Jälleen ampumassa. Ammuin 20yard IFAA tauluun, koska sunnuntaina on Loimaalla FFAA:n 20yard 120 nuolen SM. Muutama sarja taustaan ja sen jälkeen ammuimme 60 nuolen, 12 sarjan, Arcling kisan sovelletuin säännöin IFAA tauluun. Pisteen sai, jos oli kolme nuolta X:ssä (viidestä). Ammunta oli tänään hyvän ja helpon tuntuista, nuolet osuivat myös hyvin. Sain nuolet pysymään hyvin nelosen sisällä, viitosia tuli myös mukavasti, mutta niitä Arcling X:iä ei. Sain kuitenkin vain yhden 25 sarjan, mutta 24 sarjoja tuli useita. Osuin paljon paremmin kuin Kisakalliossa 22.2.2009. Hallitsin kisaa pitkään, kahdeksan sarjan jälkeen johdin 2-0. Kimmo ampui lopun paremmin ja kisa päättyi 2-2. Jouduimme ampumaan shoot-off:n ja siihen piti keksiä säännöt. Eka shoot-off sarja viisi nuolta ja vähintään kolme X:ää pitää olla, kumpikaan ei saanut kolmea. Toka shoot-off sarja, neljä nuolta ja se kummalla on enemmän X:iä voittaa. Minä sain yhden X:n, Kimmo ei yhtään. Voitin siis uusinnan jälkeen. Kisan jälkeen tarkastelin nuolia ja löysin neljä halkinaista nokkia, onneksi eivät hajonneet laukauksessa. Täytyy olla paljon tarkempi tuossa tarkastelussa jatkossa, en halua saada nuolta naamaan tai jousikäteen. Seuraavaksi ammutaan Sunnuntaina Loimaalla 120 nuolen SM, toivotaan että ammunta toimii paremmin kuin Kisakalliossa.

2 kommenttia:

Pappa kirjoitti...

Tsemppiä kisaan. Pieni tauko keilailuun voikin tehdä hyvää ja keskittyä nyt vain ammuntaan. Kirjoituksestasi päätellen sulla on täpinät päällä tulevaa kesäkautta ajatellen, eli kun into päällä, tulostakin syntyy ilman väkisin yrittämistä.

timppa kirjoitti...

Kesä lähenee jousiammuntainto kasvaa, sitä onkin odotettu. Ei keilailu ole loppunut, en vain ole hirveästi sitä reenannut.