perjantaina, kesäkuuta 19, 2009

treenit sateessa


Aamusta kentälle, vaikka satoi vettä. Oli pakko mennä ampumaan. Ammuin koko päivän katoksesta, koska en halunnut kastella jousta tai vaatteita. Matka 65m ja FITA 80cm maastotaulu. Koko päivänä ei tuullut yhtään ja sen takia oli tosi kiva ampua. Välillä satoi niin kovaa, etten nähnyt kunnolla taulua tähtäimen läpi. Osuin tosi hyvin koko ajan ja ammunta tuntui hyvältä. Testasin onko mitään eroa X10:llä, jolla on ammuttu niin paljon, että tekstit ovat kuluneet pois tai X10:lla jolla on ammuttu paljon vähemmän. Ei mitään eroa osumissa, molemmat niputtivat samaan paikkaan. Sateella oli isompi vaikutus osumaan, kovimpaan sateeseen ammuttu nuoli putosi alakakkoseen, seuraava alakolmoseen ja se on paljon. Ne olivatkin päivän ainoat huonot osumat, onneksi johtuivat sateesta, muuten osuin tosi hyvin viitoseen ja mukavasti tuli kuutosiakin. X10 on hyvä nuoli senkin takia, että se ei mene taustan läpi kovemmassakaan sateessa. Kolmen tunnin jälkeen lopetin, koska alkoi tulla kylmä. Otin aika paljon kuvia kameran itselaukaisimella ja myös videon, josta kuuluu hyvin sateen voimakkuus. Huomenna menen ampumaan lisää, katoksesta on ihan kiva ampua.
Kuvia tästä

2 kommenttia:

The Pasi kirjoitti...

Mites sä jaksat vetää kolme tuntia, mulle jo tuntikin alkaa olemaan likaa? :) Mut tosi hyvä että jyvä alkaa löytymään... Kunhan saadaan Vesa hyvään kuntoon Ranskasa, niin päästään joukkueenakin ampumaan perjantaina :)...

timppa kirjoitti...

Taljamiehen pitää ampua EM:ssä 770, jotta on mitään mahdollisuuksia joukkueena ja se on aika paljon. Tässä on vielä pari kuukautta aikaa harjoitella, jos vaikka pääsis tohon 770 kuntoon.