sunnuntaina, elokuuta 30, 2009

kisat ohi ja hopeeta yllättäen

timppa, Sami, RistoEnpä olisi uskonut, että tämän päivän ammunnalla saavuttaa SM hopeeta. Aivan kauhea päivä, hermo meni useita kertoja ja se hävettää vieläkin. Välineet saivat kyytiä ja kirosanoja (rumia sellaisia) tuli huudeltua kovaan ääneen. Pyydänkin anteeksi käytöstäni ja lupaan, että se ei tule toistumaan.
Ammunta oli tänään aivan kaikkea muuta kuin halusin, huonoja suorituksia ja huonoja osumia. Yhdeksännen rastin väärään tauluun ammuttu nuoli kruunasi kaiken, sen jälkeen olin aivan pihalla pari rastia. Onneksi alkoi satamaan kunnolla, se rauhoitti hetkeksi aikaa ja aloin saamaan parempia suorituksia. Osumat paranivat hieman, mutta merkit muuttuivat. Ammuin monta rastia ekan nuolen alas, vaikka sade lakkasi nuolet menivät edelleen alas. Miten pidempi matka, sen enemmän alle. 60m alamäkeen, ammuin 60m merkillä, kun olisi pitänyt ampua n.57m merkillä. 20m tipun ammuin 21m merkillä ja 6,6,5! Vika nuoli tuolla rastilla oli päivän paras, keskelle kuutosta. Kolme vikaa rastia voin olla tyytyväinen, ammuin ne 17,17,15. Vika rasti jäi huonoksi, koska siinä piti saada vain eka nuoli tauluun, osui kuutoseen ja sillä varmistui hopea. Sami oli tänään ylivoimainen, ampui todella hyvin (367) ja otti ylivoimaisen voiton tuloksella 719. Minä ammuin tänään 350, joka on enemmän kuin Ranskassa eli pitää olla tyytyväinen, lopputulos 706. Markun puolesta harmittaa paljon, eka kertaa maastossa ja mitalissa kiinni vikalle rastille asti. Vika nuoli naapurin tauluun ja sillä pudotus viidenneksi, pinna pronssista. Risto vei pronssin pistein 689. Hävisin myös vedon Jonnalle, annoin tasoitusta 80 pinnaa / päivä ja takkiin tuli 14 pistettä. En huonolle hävinnyt, Jonna voitti naisten tähtäimen mestaruuden.

2 kommenttia:

mama kirjoitti...

Nyt se Timo harmittaakin, kun on ollut aikaa ajatella sitä viimistä rastia! No eka kerta maastossa, kantapäänkautta oppia!
Et sinä meitä kyllä häirinnyt pienillä rumilla sanoillasi!
Markku

Pappa kirjoitti...

Onnea SM-mitalista. Sulla alkaa olla ammattilaisen elkeet, jos ei kulje niin sivulliset ja vehkeet saa kyytiä :)