torstaina, maaliskuuta 25, 2010

lumet sulaa

Selvästi on kevät tulossa, lumet sulavat hyvää vauhtia. Tällä viikolla ei ehdi ampumaan, mutta ensi viikolla aletaan virittämään kesänuolia. Huomenna lähden Kemiin ihmettelemään seniori SM-kisoja, sunnuntaina liiton kevätkokous Kemissä. Maanantaina yritän saada itseni hallille ampumaan ja virittelemään.
Tänään jouduin asentamaan kolmannen selaimen koneelleni, Sampopankin maailmanhistorian surkein javatietoturvahässäkkä ei enää toiminut Firefox:ssa, IE:ssä ei toiminut koskaan. Nyt on koneella Safari, sillä se toimii hienosti..... On tämä tietotekninen nykyaika sitten niin ihmeellinen.

4 kommenttia:

Pappa kirjoitti...

Kumma juttu toi sun Sampo pankin Java ongelma, ei se ole selaimesta kiinni, mä käytän kotona IE Explorer mikä tuli Windows 7 mukana ja pääasiassa Firefox 3.6 ja duunissa IE 7.0 ja hyvin pääsee Sampo pankin palveluun. Katohan että sulla Java päivitykset kunnossa.

Pappa kirjoitti...

Esim. mun duunikoneessa on Java version 6 update 17 build 1.6.0_17-b04

timppa kirjoitti...

IE:ssä kaikki toimii siihen asti, kun pitäis hyväksyä lasku. Popup ikkuna ei aukea, vaikka odottaisi tunnin.
Päivitin Firefoxin ja sen jälkeen en pääse edes kirjautumaan Sampopankkiin.
Nyt käytän Sampopankkia Safarilla, katsotaan kauan se toimii.

Pappa kirjoitti...

Hassu juttu ja mulla toimii kuin Buick ja et ole estänyt Java päivitystä jossain palomuurissa, koska se Sampo pankki sovellus tarkistaa aina sisäänkirjautuessa sen Java version. Paa piruuttaan niiden tukisivulle ärhäkkä nootti :)