torstaina, helmikuuta 17, 2011

muutama nuoli

jep....Halliin testaamaan Beiterin taljahyllyä. Loistava hylly, säätäminen on helppoa. Kaikki mukana tulevat osat ja avaimet on tehty erittäin hyvin, kaikki sopivat paikoilleen. Sain nuolen lentämään hyvin, lähes mersunmerkki tuli vielä 12m:n päästäkin. Ainoa ongelma on, että hylly lyö käteen todella kovaa ja se hieman teki ammunnasta varovaista. Rakentelin hyllyyn pehmustetta ja sain ammuttua muutaman nuolen niin, ettei sattunut enää kovinkaan paljon käteen. Täytyy yrittää löytää joku järkevä ratkaisu, koska haluan käyttää Beiterin taljahyllyä.
Ammuin myös muutaman nuolen isän Dominator Pro One Cam:lla ja täytyy sanoa, että se on paljon parempi jousi ampua kuin Supra. One Cam Dominatorissa on sata kertaa paremman tuntuinen kuin Suprassa, nyt mietyttää pitäisikö heittää Supra vaihtoon ja ottaa Dominator tilalle. Mielessä kävi myös, että palaisin jälleen tuttuun ja turvalliseen Apex:iin. Täytyy miettiä....

Kuvia tästä

2 kommenttia:

Aki kirjoitti...

En yleisestiottaen ymmärrä miksi taljahyllyjen rakenteen pitää olla sellainen että ne tulevat oletusarvoisesti todella kauas taakse ja alas rungosta niin että käteen lyöminen on enemmän sääntö kuin poikkeus.
Kumma ettei kukaan hyllyvalmistaja pysty tekemään hyllyä jonka rakenne olisi tehty enemmän ikkunaleikkauksen sisään.

timppa kirjoitti...

TrophyTakerin hyllyt on tehty sillä tavalla, että minä ainakin saan laitettua ne jouseen niin, etteivät ne lyö käteen. Niissä taas säätäminen ei ole niin helppoa, kuin Beiterin hyllyssä.