keskiviikkona, maaliskuuta 09, 2011

osuin keskelle

Apex ja M7 mukana hallissa, oli pakko kokeilla josko M7:lla nuoli lentäisi. Beiterin hylly on kuin tehty M7:aan, siinä se ei lyö käteen. Ammuin yhden nuolen paperin läpi ja perä 3cm oikealle, ei lennä nuoli vieläkään M7:lla. Beiterin hyllyä kokeilin Apexiin, mutta en uskaltanut ampua yhtään nuolta, sen verran alas se jäi. Olisi lyönyt käteen kunnolla. Joten Spot Hogg Infinity kiinni Apexiin. Hylly jäi vähän liian ylös ja sen takia sain vasta kolmannella nuolella mersun. Jouduin ottamaan sivustabista kaksi painoa pois, sen verran painava jousi Apex on. Nostin sivustabia myös vähän ylemmäksi, sillä sain jousen tasapainoiseksi. Ammuin koko päivän 20 yardia ja osuin paljon paremmin kuin eilen. Sama IFAA 35cm taulu käytössä ja kaikki nuolet olivat viitosen sisällä, jokaisessa sarjassa oli vähintään kaksi X:ää.
Osuin niin hyvin, että oli pakko kokeilla samaa matkaa IFAA 20 cm tauluun. Osuin siihenkin, viisi sarjaa ammuin ja sarjat: 20,19,20,19 ja 20. Ammuin lopuksi viisi sarjaa Vegasiin, eka nuoli ei osunut 4cm kymppiin, sen jälkeen oli kaikki 4cm kympissä. Sarjat: 29,28,29,29,29 eli ihan hyvin Nanolla. Apex ja Nanot ovat hyvä yhdistelmä.
Apex on edelleen paras ja helpoin jousi ampua. Toivottavasti nyt ammun sillä koko kesän, enkä innostu kikkailemaan uutuuksien kanssa. En edes muista kuinka kertaa olen Apexia kehunut ja silti vaihtanut siitä pois, tyhmä mikä tyhmä.

Ei kommentteja: