maanantaina, toukokuuta 16, 2011

Saksan kisa

Sain äsken Saksan kisan lopputulokset ja niitähän oli kiva lukea. Olin sunnuntain kahdeksanneksi paras ja kokonaistuloksissa 10. Olen tyytyväinen sijoitukseen ja sunnuntain tulokseen, nyt se tuntuu vielä paremmalta.
Olin lauantaina hieman pihalla kulmien ja jousen pystyasennon kanssa, sen takia ei oikein ampumisesta tahtonut tulla mitään. Sunnuntaina sain jousen pidettyä pystyssä ja kulma-ammuntakin toimi paljon paremmin. Jousi on hyvä ampua ja sillä taidan ampua jatkossakin. Specialist täytyisi vielä päästä kokeilemaan, koska se on seitsemän tuumaa pidempi kuin Invasion, se on vähän enemmän anteeksiantavampi jousi. Juttelin Saksassa myös Jens Asbachin (erittäin hyvä maastoampuja, oli kisassa viides) kanssa, joka ampuu Specialistilla, hän kehui jousta ja sanoi, että se on anteeksiantavampi kuin Invasion (hän omistaa myös Invasionin).
Olen myös erittäin tyytyväinen Beiterin nuolihyllyyn, se toimii loistavasti mäissä ja sadekaan ei sitä häirinnyt.
Mielenkiintoinen seikka kisasta, sain ensimmäiset maksimipisteet vasta sunnuntaina, koko kisan toiseksi viimeisellä rastilla. 15m aika jyrkkään alamäkeen ja en saanut oikein kunnon asentoa rastilla. Silti nuolet keskellä, se oli hieno rasti.

Ei kommentteja: