sunnuntaina, tammikuuta 18, 2015

Flint SM Loimaa

Vikat nuolet ja hyvin keskellä.
Ei parantunut ammunta yön aikana ja koko kisa oli tuskaa. Kisassa oli niin paljon ampujia mukana, että ehdin ampua vain neljä koenuolta ja sen jälkeen alkoi kisa. Oli muutenkin hankala pitää rytmiä päällä, koska kisa ammuttiin neljässä vuorossa ja saimme aina oman osuuden jälkeen odottaa lähes 20 minuuttia, ennen kuin pääsimme ampumaan seuraavan kerran. Kisan alku oli erittäin huono, heti ekaan sarjaan kaksi nelosta ja niillä oltiin kolmantena, tuolla sijalla olin koko kisan ajan. Ammunta oli liian hermostunutta ja en saaunt tähtäintä pysymään keskellä, laukaisut olivat enemmän ja vähemmän huiskittuja. Puoli välissä kisaa olin kakkosta perästä yhdellä pisteellä. Sitten tuli pidempi tauko ja sen jälkeen toinen kierros lähti hyvillä osumilla, mutta huonoilla suorituksilla käyntiin. Kaksi kertaa täydet ja sitten totaalinen romahdus. 30 yardia ja siitä vain 17 pistettä, kisan nelonen ampui 20 ja oli enää kaksi pistettä minua perässä. Onneksi loppu meni lähes hyvin, onnistuin sössimään yhden nelosen 10 yardin tipusta, todella noloa. Muuten loppu oli osumien puolesta täydellinen ja vikankin rastin ammuin täydet. Sijoitus kolmas ja kaksi pinnaa hävisin kakkoselle. Tulos 272 on kaksi pinnaa alle oman enkan, huonolla ammunnalla noinkin paljon kertoo siitä, että nuoli toimii. Gold Tip on hyvä nuoli ja kestävä sellainen. Ammuin vikassa sarjassa toiseen nuoleen, nokin palaset lensivät ja nuoli, sekä pinni säilyivät täysin ehjänä.