torstaina, helmikuuta 19, 2009

osuin jopa kymppiin

Kymppejä ja kuutosia :)Kuusi koenuolta ja sen jälkeen Arcling Kimmon kanssa, jälleen kuuden nuolen sarjoissa. Ammuin samalla 60 nuolen tuloksen. Ammunta ei ollut helpontuntuista, mutta silti osuin aika hyvin. Kymppejä tuli yllättävän paljon, 22 ja niistä X:iä seitsemän. Vastapainoksi kuutosia tuli kuusi eli hajontaa oli riittävästi. Hallitsin Arclingia alusta asti ja voitin 3-0. Kaksi kertaa ammuin kaksi kymppiä, mutta kun se X jäi puuttumaan, niin ei pistettä. Tulosta sain 255 ja 268, 523. Ammuin lopuksi 25 nuolta IFAA 20yard tauluun, koska menen sunnuntaina ampumaan IFAA 20yard 60 nuolen SM:n. Oli pakko kokeilla miten osun IFAA tauluun, en kovin hyvin. Paljon nelosia, mutta viitosia ei juuri ollenkaan.
Kimmo oppi tänään, että kannattaa tarkistaa nokit ennen kuin ampuu. Hirveä pamaus, nuoli lensi puoliväliin ja nokin toinen pala osui minua ohimoon. Kimmolla jousikädessä iso mustelma, muista tarkistaa nokit ennen kuin ammut!

1 kommentti:

Aki kirjoitti...

Juu, se nokin tarkastaqminen on melkosen tärkeää. Itellä kävin myös melko ikävä tilanne tuossa taannoin josta on vieläkin muistona tummentuma hauiksessa jonka alla on peukalon kokoinen läntti arpikudosta.