sunnuntaina, elokuuta 29, 2010

iso pettymys

Eka päivä Suomessa, kolmen viikon jälkeen, on ollut iso pettymys. Täällä on kylmä ja ihmiset eivät osaa käyttäytyä, taidan lähteä takaisin Singaporeen. Siellä on lämmin ja ihmiset ystävällisiä.

5 kommenttia:

Pappa kirjoitti...

Mikäs tökkii? Ainahan täällä Suomessa ihmiset on olleet hiukka töksähteleviä. Suomessa sentään selkeät neljä eri vuodenaikaa ja kesällä ei kosteusprosentti lähentele sataa. Ja eläminen muiden kanssa lähtee itsestään, on vain joskus osattava olla hiljaa ja olla ottamatta kantaa.

timppa kirjoitti...

Talvi, kevät ja syksy ovat syvältä, olen kesäihminen.
Singaporen kosteudessa ei ollut mitään vikaa ja ihmiset ovat ystävällisiä. Kaupoissakin oli kiva asioida, myyjät antavat rauhassa ihmetellä, mutta ovat heti valmiita, jos tarvitsee apua. Hymy löytyy koko ajan.

Pappa kirjoitti...

Samoja kokemuksia paikallisista ihmisistä itselläni kun olin turistina Malesiassa ja vajaan viikon Kuala Lumpurissa ja yli viikon Langawilla. Itse en vaihtaisi näitä neljää vuodenaikaa, itse löydän jokaisesta jotain hyvää. Kevät aikaan hienot hiihto- ja lumikenkäilykelit, kesäaika mökillä grillailua ja mukavaa oleilua, syksyllä mökillä sieniä ja marjoja ja mukavia pimeitä iltoja takkatulen ääressä viiniä nauttien. Talviaika, no joo, Joulu ehdottomasti Suomessa, muuten se aika onkin pimeää ja joskus masentavaa, mutta sitä varten on lomia, että voi lentää vaikka aurinkoon.

The Pasi kirjoitti...

Mä voin lähtee mukaan :)

timppa kirjoitti...

Milloin lähdetään, lennot ei oo kalliita?