torstaina, maaliskuuta 10, 2011

käsittämätöntä

Näin hyvin ei vaan voi osua, huonotkin laukaukset menivät keskelle. Ammuin 25 yard IFAA 20cm tiputauluun, pelkkää viitosta ja X:ää. 30 yard samaan tauluun, pelkkää viitosta. Jokaiselta matkalta osuin koko ajan keskelle, se vaan ei voi olla mahdollista. Ammuin vain kolmen nuolen sarjoissa, koska en verran hyvin niputti. Jousikäsi alkoi väsyä tunnin jälkeen, joten jouduin ottamaan painoa pois stabien päästä, koska Apex on oikeasti painava jousi ilman lisäpainojakin. 132 grammaa lähti pois, sivustabin päähän jäi 145 grammaa ja pitkän stabin päähän 142 grammaa. Jousen rungossa, kahvan alla, 70 grammaa. Painon vähennys auttoi ja jousikäsi jaksoi tehdä töitä loppuajan ja nuolet löysivät tiensä keskelle.
Tämän oli pakko olla, Once in a lifetime päivä. Sunnuntaina Salossa Flint Cupin viimeisessä osakilpailussa nähdään kestääkö pää. Nyt joudun lähtemään vähän eri tavoitteilla kuin helmikuun osakilpailuun, silloin en osunut mihinkään ja nyt osun liian hyvin. Toivotaan, että pää kestää ja nuolet löytävät taulun keskustan.

1 kommentti:

Pappa kirjoitti...

Kyllä se pää kestää, älä mieti kuin tekniikkaa, että se on kohdallaan, sen sinä kyllä hallitset. Ota asenne että olet tehnyt tätä vuosia ja osaat sen unissasikin.