lauantaina, syyskuuta 15, 2012

TapErän ulkokauden päätöskisa

Matkana 50m ja tauluna minun tekemät maasto/FITA yhdistelmät, pisteet sen mukaan mihin alueeseen nuoli osui. Jos nuoli kosketti maastotaulua, pisteet sen mukaan. Kolme taulua olin tehnyt ja jokainen ampui 12 nuolta / taulu. Kisa oli tiukka ja johtopaikka vaihtui moneen kertaan kahdeksan sarjan aikana. Yhdeksännen sarjan jälkeen johtopaikan piti hallusaan loppuun asti Seppo, tulos 265 ja hän voitti kiertopalkinnon. Kimmo toka, 239 ja Oski kolmas, 238. Neljännen sijan jaoin Aten ja Sampon kanssa tuloksella 237. Neljä parasta tulosta ampui vielä finaalin muista palkinnoista, finaalissa ammuttiin kolme nuolta, yksi jokaiseen tauluun. Seppo oli ylivoimainen myös finaalissa, ampui 27. Minä olin toinen 24 pisteellä ja Oski kolmas 23 pisteellä. Kisa saatiin ampua kuivassa, mutta tuulisessa kelissä eli hyvä tuuri kävi kelin suhteen.