sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

EFAC treenit ja avajaiset

:)Päivällä ammuin 40 nuolta, kova tuuli haittasi ammuntaa. Sain hyviä suorituksia ja en huiskinut kertaakaan. Taustat ovat halteksia ja niissä roikkuu kumilevy keskustan takana. Nano menee kumista läpi ja jää siihen vähän kiinni. Ammuin sellaiseen kohtaan jossa ei ole kumia, Nano meni yhtä syvälle. Nuoli pysähtyy n. 5 cm ennen wrappia. Harjoituskenttä on mutavelliä, toivottavasti metsässä ei ole samanlaista. Illalla pidettiin avajaiset, ne olivat juuri sopivan mittaiset. Ei marssia, muutama puhe ja juomat päälle. Tänään myös selvisi, että olen ainoa osanottaja omassa luokassani (PMFU). Se ei motivoi ampumaan, yritän ampua viisi päivää huiskimatta ja osumilla ei ole oikeastaan mitään väliä.

2 kommenttia:

Pappa kirjoitti...

Onneksi olkoon tulevalle mestarille ja voinen onnitella tupla M miestä, koska olet noussut keilailussa liiton luokittelussa myös M luokkaan. Olet sinä kumma heppu, harjoittelematta sen kummemmin mestariluokkaan.

timppa kirjoitti...

Kiitos vaan. Vai tuleva mestari, miten mä voin voittaa kun olen ainoa osallistuja? :) Kyllä mä pari kertaa kävin keilailua harjoittelemassa. Elokuun puolivälin jälkeen alan keilaamaan jälleen, aion myös treenata.