sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2012

FFAA maasto SM

Lauantaina aurinko paistoi melkein koko päivän ja se teki päivästä hienon. Ammunta oli kaikkea muuta kuin hienoa, pitkiltä matkoilta en edelleenkään osunut mihinkään ja pummeja tuli liikaa. Lyhyet matkat menivät hyvin ja niiden ansiosta onnistuin ampumaan oman field kierroksen ennätyksen 474. Johdin kisaa ekan päivän jälkeen kahdeksalla pisteellä Kimmoon.
Sunnuntaille oli ennustettu vesisadetta ja sitä saatiin, välillä vettä tuli kaatamalla. Ammunta oli edelleen erittäin huonoa ja osuin vieläkin huonommin pitkillä matkoilla, pummeja tuli enemmän kuin lauantaina. Kisa oli tiukka Kimmon kanssa, parhaimmillaan johdin kokonaiskisaa jo 15 pisteellä. 14. rastilla Kimmo otti kiinni yhdeksän pistettä, ampui 19 ja minä sain kasaan vain 10 pistettä ko. rastilla. Ennen neljää viimeistä rastia johdin kahdeksalla pisteellä, kolme rastia myöhemmin ero oli enää kaksi pistettä. Onneksi vika rasti oli erittäin lyhyt ja onnistuin saamaan pari nuolta keskelle, se riitti kisan voittoon. Kaksi pistettä jäi Kimmon ja minun eroksi. Sunnuntain hunter kierroksen tulos oli 459, joka jää omasta ennätyksestä viisi pistettä ja oma ennätys olisi pitänyt ehdottomasti pystyä rikkomaan.
Viikonloppu oli ammunnallisesti erittäin huono, lisäksi pinna paloi sunnuntaina liian monta kertaa ja sellaisesta käyttäymisestä täytyisi päästä eroon. Kun ammunta ei toimi halutulla tavalla, nuolet eivät osu ja sen seurauksena menee hermo. Täytyy jälleen kerran alkaa harjoittelemaan oikeanlaista asennoitumista huonoihin suoritukseen, vaikeaa sitä tulee, mutta se on pakko oppia. Ensi viikolla ammuskellaan lisää.

Kuvia kisasta.

Ei kommentteja: