perjantaina, syyskuuta 11, 2009

70m 351! - Apex ja Nanot

351Onneksi ei tule nukuttua hyvin, niin pääsee aamusta ampumaan. Otin Apexin ja Nanot mukaan, halusin kokeilla miten Nanot toimivat. Vaihdoin kentällä uuden ja lyhyemmän D-loopin, sen jälkeen 70m. Nanot menivät jostain syystä alemmaksi kuin X10:t, eka nuoli alaykkönen X10 merkillä. Kun sain merkin kohdalleen aloin osua ihan kivasti keskelle, ammuin 12 nuolen sarjoissa ja kymppejä tuli paljon. Päätin kokeilla 36 nuolen tuloksen. Lähti ihan mukavasti käyntiin, eka sarja 60, toka 60, kolmannessa tuli jo vähän puristusta ja siihen "vain" 56, neljäs sarja vähän parempi 57, viidenteen 60. 30 nuolen jälkeen kasassa 293, 57 vikaan sarjaan niin saisin maagisen 350 rikki. Kaksi ekaa nuolta kymppiin, kaksi seuraavaa oikealle ysiin nippuun, viides kymppiin. Vika ysiin, niin 350 tehty. Vika nuoli lähti keskeltä ja osui keskelle, sarjaan 58 ja yhteensä 351. Aivan uskomatonta. Oli pakko hengittää hetki ja pidin pienen tauon. Ammuin vielä yhden sarjan 70m ja siihen 60! Siirryin ampumaan 30m, jäähdyttelin siinä hetken ja pistin jousen laukkuun. Nyt illaksi töihin, huomenna koko päivä töissä ja sunnuntaina jälleen rekurvilla.
6060
60päivän neljäs 60

3 kommenttia:

Pappa kirjoitti...

Selkeästi stressi sulla helpottanut, kun pystyt taas keskittymään. Mä oon huomenna Lohjalla, saapi nähdä montako sarjaa pelaan. Sieltä sitten suoraan mökille, sauna lämpenemään ja nauttimaan Karhu pintistä saunan lämpenemistä odotellessa ja saunan jälkeen savupekoni Kabanossi grilliin ja lisää Karhua ettei suolainen pääse janottamaan. Sunnuntaina kasailen niitä uusia hirsikalusteita ja saatan öljytä pation kalusteet, joten en käy ennakkoon "treenaamassa" uusia kalastusvehkeitä. Eli sen suhteen lähdetään kisaan samalta viivalta sitten lokakuussa.

timppa kirjoitti...

Ei se stressi mihinkään ole kadonnut, kolme viimeistä yötä on tullut tosi hyvin valvottua. On paljon kivempi ampua välineillä joilla osuu, ei tarvitse enää epäillä omaa ampumistaan.

mama kirjoitti...

Taitaa olla homma kunnossa... Hienoo Timppa!